Testimonials

Parinte – Iulia Pasere
“A fost o petrecere foarte reusita! Copiii toti s-au distrat foarte bine si chiar si unii mai fricosi au reusit sa catere sau sa se dea cu tiroliana. Tuturor li s-a parut o idee deosebita! De fapt la cat erau de transpirati si obositi, era clar ca s-au distrat pe cinste!”

Parinte – Gabriela Ionescu
“Suntem la al 3-lea an consecutiv de organizare a petrecerii fetei noastre Brandusa, la Vertical Spirit. Si aceasta inseamna ceva… Inseamna ca te poti distra alaturi de oamenii de la Vertical Spirit, ca se simt excelent copiii si ca parintii au si ei parte de ceva miscare.

Cei de la Vertical Spirit stiu sa se apropie de copii, sa-i faca sa-si invinga temerile.Timp de 4 ore ei sunt acolo pentru copii, rad si se distreaza alaturi de ei, provocandu-i la diverse jocuri.

Copiii s-au distrat cu varf si indesat. Fiecare s-a simtit bine, a fost bagat in seama si pe rand, vedeta. Sarbatorita (ul) are un loc aparte, este prima (ul) care incearca diverse activitati si se simte ca este ziua ei (lui).”

Parinte – Luana Ibacka
„Cei de la Vertical Spirit au fost minunati, rabdatori si zambitor. I-am recomandat cu drag si altor mamici.

Parinte – Mihaela Grigorescu
“Petrecerea Adelei de duminica a fost grozava ! Toti colegii au fost foarte incantati si s-au simtit extraordinar. Multumim pentru organizarea excelenta a intregii petreceri.”

Parinte – Gabriela Trasculescu
„Totul a fost la superlativ, baietii care s-au ocupat de copii au fost catalogati de acestia ( si de noi, parintii, bineinteles) drept cei mai buni “animatori”, si chiar daca grupul de copii a preferat lupta cataratului, s-au simtit cu totii excelent. Sigur o sa mai primiti solicitari precum a noastra, desi sunt sigura ca nu duceti lipsa de clienti -:).”

Parinte – Estelle Lemmes
„I wanted to thank you very much, you and your team. Your services are very professional, the instructors were great with the children. Our guests were very happy 🙂 and so was Wilko. He had a great birthday.”