Tarife

Organizăm un program deosebit de activ si incitat la cea mai înaltă sala de escalada. Pentru 3 sau 4 ore copiii pot lua parte la MEGA Ateliere de Aventură în cea mai înaltă sală de escaladă din Romania – 15,5m înălțime!

Copilul tau isi poate aniversa ziua de nastere intr-un mod deosebit sau se poate bucura de o zi specială alături de prietenii lui cu emoții și cu multă bucurie!

 


Pentru oferta noastră completă contactati-ne.

E important sa faci rezervarea din  timp, chiar daca aniversarea va fi mai tarziu. Așa te asiguri ca vei putea alege data si intervalul orar la care vrei sa fie petrecerea și că sunt locuri libere.

Serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, iar sala noastră din Baicului este cea mai înaltă și cea mai spatioasă din Bucuresti si din tară. Astfel, atelierele de joacă incluse  sunt de mari dimensiuni, ceea ce le face deosebit de spectaculoase pentru copii.

Copiii se pot aduna în grupuri de câte 15 – 20 pentru a se bucura de o distractie aventuroasă in cea mai înaltă sală de escaladă. Diversitatea, complexitatea şi provocările deosebite ale atelierelor noastre de joacă îi vor fascina şi încânta pe copii, pentru că sunt de mari dimensiuni, similare sau chiar mai mari decât unele ateliere amenajate outdoor.

 Petrecerile noastre îi așteapta pe copii să experimenteze toata distracția posibilă într-o sala de escaladă!

Vă invităm la TOATA DISTRACȚIA INCLUSĂ*!

*Copii se vor catara cat pot de mult sub indrumarea instructorilor, se vor juca diverse jocuri pe saltele si vor fi in centrul atentiei!

E-mail: roxana@verticalspirit.ro, Telefon: 0785.211.960