Perete portabil

ADAUGA UN PLUS DE CULOARE SI DINAMISM EVENIMENTELOR TALE !

Daca vei opta pentru un perete portabil de escalada, acesta va reprezenta o atractie majora pentru toti copiii, iar la sfarsitul zilei micutii invitati vor pleca cu zambetul pe buze, nerabdatori sa povesteasca si altora cum s-au distrat.

Peretele portabil de escalada poate fi instalat in: parcari, curti interioare, spatii verzi, parcuri sau locuri de joaca si chiar in locatii indoor, in functie de acces. Forma si dimensiunile pot fi alese in functie de preferinte si de scopul pentru care va fi folosit.

 

TIPURI DE PERETI PORTABILI DE ESCALADA

1. Perete de escalada inalt: perete vertical, cu inaltimea de 6 m. Utilizarea corzilor si a centurilor de siguranta este obligatorie.

2. Perete de escalada transversal: perete avand inaltimea de 3m si latimea de 3 sau 6 m. Nu implica folosirea corzilor pentru asigurare. Pentru siguranta, poate fi amplasat intr-o zona cu nisip sau pot fi utilizate saltele de aterizare la baza.

3. Perete de escalada modular: in forma de cub sau in forma de carte deschisa cu cotorul in sus.

Daca oferta noastra standard nu corespunde necesitatilor tale, putem concepe un perete de escalada special pentru evenimentul tau (forma, dimensiuni).

Pentru o oferta completa, contactati-ne!